Сторінки

4 квітня 2015 р.

«Моряки» бились, але одержали від «біло-синіх» дві пробоїни

У Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбувся матч 18-го туру Прем'єр-ліги «Чорноморець» - «Динамо».
За збігом обставин одесити вже другий номінальний домашній матч проводять на динамівській арені. Якщо врахувати, що тренування команда Олександра Бабича також проводить на стадіоні по вулиці Грушевського, поле стало для них майже рідним. От тільки результат для «Чорноморця» в Києві поки не втішний, але до закінчення сезону і цей недолік ще буде можливість виправити.

У «Динамо» через дискваліфікацію не змогли зіграти Рибалка та Беланда, травмовані Ленс та Мігель, тож після тритижневої паузи пов'язаної з матчами збірних Сергію Реброву довелося задуматися, вибираючи стартовий склад.


Ще до стартового свистка арбітра нескладно було передбачити розвиток подій на полі. Територіальна перевага динамівців було просто переважною, всі події на полі відбувалися на половині поля Мартищука. Одесити якщо і думали про атаки, відправляли на чужу половину поля трьох-чотирьох футболістів, більше дбаючи про захист при наступній атаці «Динамо». Звично основна небезпека з боку господарів виходила від флангових «двигунців» Ярмоленка та Гусєва. Обидва набрали просто чудову форму, діючи ефектно і, що найголовніше, ефективно.

Команди пішли на перерву за нульового рахунку, а в другому таймі натхненні тренерськими напуттями динамівці обрушили всю міць своїх атак на одеситів, перед якими ті встояти не змогли. Саме парочка Ярмоленко-Гусев стала автором першого забитого м'яча. Андрій адресною передачею з центру поля відрізав півкоманди суперника, вивівши Гусєва сам на сам з воротарем. Олег зіграв холоднокровно, обробивши м'яч і відправивши його акурат під самісеньку штангу.


Забитий м'яч допоміг гравцям «Динамо», в першу чергу в плані психології. Стало менше поспіху, атаки частіше доводилися до ударів по воротах. Свіжий струмінь в атаку вніс Теодорчик, який замінив Мбокані. Немов хижак поляк відразу став терзати захист одеситів, досягнувши успіху в одному з епізодів.

Кінчиками пальців Мартищук зумів парирувати удар Віди, м'яч відскочив у штангу, а першим переправив його вже в порожні ворота Теодорчик.

Матч так і завершився перемогою «Динамо» 2:0. Кияни не програють в сьомий поспіль грі чемпіонату, при цьому не пропускаючи в шести поспіль поєдинках.

Чемпіонат УПЛ 2014/15. 18 тур

04.04.2015. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Чорноморець» - «Динамо» - 0:2 (0:0)

«Чорноморець»: Мартищук, Діденко (к), Гадрані, Філімонов (Луценко, 65), Кабаєв (Гречишкін, 46), Балашов, Петько, Слінкін, Крнета, Кутас (Васін, 78), Данченко.

«Динамо»: Шовковський (к), Антунеш, Хачеріді, Данило Сильва, Віда, Сидорчук, Гармаш (Чумак, 70), Буяльський, Гусєв (Калитвинцев, 81), Ярмоленко, Мбокані (Теодорчик, 67).

Голи: Гусєв (49, пас Ярмоленко), Теодорчик (76).

Попереджені: Кабаєв (10), Філімонов (34), Кутас (39), Мартищук (69), Луценко (90), Слінкін (90+3) - Сидорчук (6), Буяльський (63).

Немає коментарів:

Дописати коментар