Сторінки

6 квітня 2015 р.

Попереднє завантаження ПК-версії GTA V стане можливим з 7 квітня

 
Вихід Grand Theft Auto V на ПК відкладався не раз, але поточна актуальна дата, 14 квітня, по всій видимості, вже остаточна. Принаймні, напередодні в Rockstar Games підтвердили інформацію про те, що 7 квітня стартує попередня завантаження гри в сервісі Steam і на сайті Rockstar Warehouse.
Завдяки цьому користувачі з повільним інтернет-з'єднанням зможуть встигнути завантажити гру на свої комп'ютери до її офіційного релізу, адже обсяг дистрибутива обіцяє бути немаленьким. У встановленому вигляді GTA V, якщо вірити заявленим розробниками системним вимогам, займе 65 Гбайт місця на жорсткому диску. Точний час відкриття предзагрузкі, швидше за все, оголосять у понеділок.
Ну а щоб хоч якось скрасити геймерам останній тиждень довгого очікування, Rockstar Games опублікувала в Мережі телевізійний рекламний ролик гри, присвячений випущеному 10 березня доповненню Heists, яке додало в GTA Online режим «Пограбування». Відео вийде в прокат наступного тижня, а на цьому тижні користувачі Всесвітньої павутини отримали можливість побачити перший трейлер PC-версії гри з частотою 60 кадрів / с.
Раніше очікувалося, що офіційний реліз GTA V на платформі PC відбудеться 24 березня, проте розробники перенесли вихід екшену на квітень, так як, за їх власними словами, їм було потрібно ще трохи часу, щоб довести проект до розуму.

Немає коментарів:

Дописати коментар