6 квітня 2015 р.

Попереднє завантаження ПК-версії GTA V стане можливим з 7 квітня

 
Вихід Grand Theft Auto V на ПК відкладався не раз, але поточна актуальна дата, 14 квітня, по всій видимості, вже остаточна. Принаймні, напередодні в Rockstar Games підтвердили інформацію про те, що 7 квітня стартує попередня завантаження гри в сервісі Steam і на сайті Rockstar Warehouse.
Завдяки цьому користувачі з повільним інтернет-з'єднанням зможуть встигнути завантажити гру на свої комп'ютери до її офіційного релізу, адже обсяг дистрибутива обіцяє бути немаленьким. У встановленому вигляді GTA V, якщо вірити заявленим розробниками системним вимогам, займе 65 Гбайт місця на жорсткому диску. Точний час відкриття предзагрузкі, швидше за все, оголосять у понеділок.
Ну а щоб хоч якось скрасити геймерам останній тиждень довгого очікування, Rockstar Games опублікувала в Мережі телевізійний рекламний ролик гри, присвячений випущеному 10 березня доповненню Heists, яке додало в GTA Online режим «Пограбування». Відео вийде в прокат наступного тижня, а на цьому тижні користувачі Всесвітньої павутини отримали можливість побачити перший трейлер PC-версії гри з частотою 60 кадрів / с.
Раніше очікувалося, що офіційний реліз GTA V на платформі PC відбудеться 24 березня, проте розробники перенесли вихід екшену на квітень, так як, за їх власними словами, їм було потрібно ще трохи часу, щоб довести проект до розуму.