9 квітня 2015 р.

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України «Динамо» на рідному стадіоні імені Валерія Лобановського перемогло луганську «Зорю» 2:0 і за сумою двох зустрічей вийшло до півфіналу турніру.


 http://image.zn.ua/media/images/original/Apr2015/112900.jpg
Комфортна перевага, здобута динамівцями місяць тому в першій зустрічі команд у Запоріжжі, розв'язувала руки тренерському штабу для ротації складу та сміливих експериментів. Наданою можливістю Сергій Ребров досхочу скористався, приберігши сили основних виконавців та перевіривши найближчий резерв. Так, у воротах Олександра Шовковського замінив його тезка Рибка. В обороні повернувся до числа перших 11-ти Александар Драгович, а на правому фланзі замість бразильця Данило Сильви вийшов його співвітчизник Бетао. У середній лінії зберіг своє місце лише Сергій Сидорчук, а замість Дениса Гармаша, Олега Гусєва, Віталія Буяльського та Андрія Ярмоленка з перших хвилин включилися у гру Сергій Рибалка, Джермейн Ленс, Юнес Беланда та абсолютний дебютант Богдан Михайличенко. Нарешті, на вістрі атаки висунувся Лукаш Теодорчик, а Дьємерсі Мбокані залишився поза заявкою.
Побачивши стартовий склад, присутні на стадіоні глядачі та телеаудиторія, напевно, перезирнулася, прочитавши у ньому прізвище Михайличенка. Тезка знаменитого футболіста «Динамо» 80-х років, а зараз спортивного директора клубу Олексія Михайличенка лише минулого року формально випустився з ДЮФШ «Динамо», проте вже два сезони не без успіхів виступає за команди U-19 та U-21. У нинішньому сезоні в молодіжній першості Богдан, який лише два тижні тому відзначив 18-річчя, один із найкращих, у 16-ти проведених матчах забивши 7 м'ячів. У першій команді Богдан зайняв звичну позицію на лівому фланзі атаки. Відзначимо повернення на поле Джермейна Ленса, що подвійно важливо напередодні вирішальних матчів сезону, а також Александара Драговича з капітанською пов'язкою.

Динамівці почали гру спокійно й упевнено, контролюючи ситуацію на полі та періодично завершуючи атаки небезпечними ударами. Маючи за плечима перевагу першого матчу, футболісти не форсували події, при цьому потроху збільшуючи тиск на ворота Сантіні. Ленс, змістившись до центру, пробив головою, але прямо в руки голкіперу. Сидорчук зльоту намагався замкнути передачу, не спромігшись як слід прикластися до м'яча.
Гол, як часто трапляється в таких випадках, було забито, коли цього не чекали. Беланда отримав м'яча після розіграшу кутового й із гострого кута по дузі закрутив м'яча вбік воріт. Той за красивою траєкторією залетів у дальній верхній кут, чого явно не очікував голкіпер «Зорі», обмежившись роллю спостерігача.

Не найкращим чином Сантіні зіграв і під час наступного взяття воріт динамівцями. Втім, тут не варто применшувати бажання та клас «біло-синіх», які не залишали шансів своїм суперникам. Бетао, який нинішньої весни виступає лише в кубковому турнірі, віддав передачу врозріз на дальній кут воротарського майданчика, яку ударом головою замкнув Теодорчик. Знову польський нападник виправдав довіру та підтвердив свій клас, забиваючи в четвертому поспіль матчі.

Настільки ж упевнено динамівці провели другий тайм. Хоча було помітно, що думками гравці обох команд вже в недільному матчі, де все розпочнеться з самого початку й кожна команда буде боротися за очки. Надійно в опорній зоні діяв Сергій Сидорчук, намагався активно діяти Джермейн Ленс.
Системоутворюючим гравцем у киян був Рибалка, контролюючи весь центр поля та при цьому встигаючи небезпечно пробивати. Сергій двічі прицільно бив метрів із 20-ти, але в обох випадках м'яч проходив у сантиметрах від стійки. Міг удруге записати своє прізвище на табло Теодорчик, але, підправляючи головою м'яча вбік воріт, влучив у поперечину.
Небезпечно огризалися луганчани наприкінці матчу. Ребров, випустивши Кравця замість Хачеріді, перейшов на гру з двома форвардами. Плутаниною в захисті ледь не скористався Малишев, у боротьбі з Драговичем підступним ударом ледь не скоротивши рахунок.

Гра так і завершилася перемогою «Динамо» 2:0. За сумою двох зустрічей «біло-сині» перемогли 4:1 та вийшли до півфіналу турніру. Суперник у цій стадії стане відомий 9 квітня, варіантів два – донецький «Олімпік» або (на даний момент) дніпропетровський «Дніпро».

Кубок України 2014/15. 1/4 фіналу. Матч-відповідь

08.04.2015. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 8,200 глядачів

«Динамо» – «Зоря» – 2:0 (2:0)

«Динамо»: Рибка, Віда, Драгович (к), Хачеріді (Кравець, 77), Бетао, Рибалка, Сидорчук (Чумак, 66), Михайличенко, Ленс, Беланда (Гармаш, 74), Теодорчик.

«Зоря»: Сантіні, Гордієнко, Вернидуб, Пилявський (Білий, 46), Каменюка (к), Грицай, Малишев, Малиновський (Любенович, 70), Петряк, Хомченовський (Караваєв, 46), Тотовицький.

Голи: Беланда (32), Теодорчик (42, пас Бетао).

Попереджені: Драгович (51), Беланда (61) – Пилявський (40), Малиновський (68).

6 квітня 2015 р.

Попереднє завантаження ПК-версії GTA V стане можливим з 7 квітня

 
Вихід Grand Theft Auto V на ПК відкладався не раз, але поточна актуальна дата, 14 квітня, по всій видимості, вже остаточна. Принаймні, напередодні в Rockstar Games підтвердили інформацію про те, що 7 квітня стартує попередня завантаження гри в сервісі Steam і на сайті Rockstar Warehouse.
Завдяки цьому користувачі з повільним інтернет-з'єднанням зможуть встигнути завантажити гру на свої комп'ютери до її офіційного релізу, адже обсяг дистрибутива обіцяє бути немаленьким. У встановленому вигляді GTA V, якщо вірити заявленим розробниками системним вимогам, займе 65 Гбайт місця на жорсткому диску. Точний час відкриття предзагрузкі, швидше за все, оголосять у понеділок.
Ну а щоб хоч якось скрасити геймерам останній тиждень довгого очікування, Rockstar Games опублікувала в Мережі телевізійний рекламний ролик гри, присвячений випущеному 10 березня доповненню Heists, яке додало в GTA Online режим «Пограбування». Відео вийде в прокат наступного тижня, а на цьому тижні користувачі Всесвітньої павутини отримали можливість побачити перший трейлер PC-версії гри з частотою 60 кадрів / с.
Раніше очікувалося, що офіційний реліз GTA V на платформі PC відбудеться 24 березня, проте розробники перенесли вихід екшену на квітень, так як, за їх власними словами, їм було потрібно ще трохи часу, щоб довести проект до розуму.

4 квітня 2015 р.

"Челсі" на своєму полі з мінімальним рахунком здолав "Сток Сіті"



"Челсі" виграв у "Сток Сіті" у матчі 31-го туру англійської Прем'єр-Ліги. Зустріч проходила в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж" і завершилася з рахунком 2: 1.На 39-й хвилині Еден Азар відкрив рахунок, реалізувавши пенальті. На кінець основного часу першого тайму Чарлі Адам провів гол у відповідь після удару зі своєї половини поля. На 62-й хвилині Лоїк Ремі забив другий м'яч у ворота "Сток Сіті". Варто відзначити, що Ремі забиває переможний гол у другому матчі турніру поспіль: раніше він забив вирішальний м'яч у грі з "Халл Сіті" (3: 2).Після 31 туру чемпіонату Англії "Челсі" очолює турнірну таблицю, маючи в своєму активі 70 очок і матч в запасі. "Сток Сіті", який набрав 42 бали, знаходиться на десятому місці.Англія - ​​Прем'єр-ліга. 31-й турЧелсі (Лондон) - Сток Сіті (Сток-он-Трент) - 2: 1Голи: Азар, 39 (1: 0, пен); Адам, 44 (1: 1); Ремі, 62 (2: 1).Попередження: Дрогба, 90 + 4 - Уїлан, 26; Шоукросс, 31; Айрленд, 45 + 3; Адам, 66; Волльшайд, 69; Крауч, 90 + 3.

Розвідка РФ підтвердила чутки про хворобу Путіна - ЗМІ

За даними британських журналістів, у розвідці РФ підтвердили, що причиною раптового зникнення Володимира Путіна в березні стала його хвороба
Розвідка РФ підтвердила чутки про хворобу Путіна - ЗМІ
Російський керівник Володимир Путін дійсно захворів, коли в березні раптово зник з поля зору громадськості на 11 днів і скасував ряд важливих зустрічей. Про це джерела в Міноборони РФ і російській розвідці повідомили американським колегам, передає The Times.

Відзначається, що Кремль намагався приховати інформацію про хворобу, щоб Путін не постав слабким в західній пресі, а також, щоб уникнути його порівняння з Борисом Єльциним періоду закінчення його президентства.

При цьому не повідомляється, чим конкретно хворів президент країни-агресора.

Володимир Путін не з'являвся на публіці з 5 по 16 березня, чутки про свою хворобу він прокоментував так: "Без пліток буде нудно".


Дивергент, глава 2: Інсургент

У новій главі антиутопії про суспільство, де все розставлено по поличках, а будь-яка індивідуальність підлягає викоріненню, Тріс повинна знайти спосіб боротьби зі страшною системою, яка нищить її близьких. Хто з них на черзі? Вона дізнається все більше страшних подробиць, які стоять за позірним порядком, і вже не може не бачити, що в її світі пора щось змінювати. Але головне в цій боротьбі - впоратися з розколом, який ворог породжує в її власній душі.

Мій відгук

От і вийшло довгоочікуване [перекреслено] продовження «Дивергент». Сказати, що ми його не чекали - це, значить, сказати правду. Та й навіщо потрібен «інсургент», коли оригінал був цілком закінченим твором, єдиною фішкою якого була можливість ніколи більше не бачити його. «Глава 2» вийшла і відкрила нам страшну правду - Тріс-то, виявляється, обрана. А я-то думав, що людство рятувати буде її братик, просто цей твіст приберегли на солоденьке. Спасибі, що всі крапки над і розставили. Але це тут не саме ідіотське. Фільм - одне суцільне непорозуміння, дурість в якому зашкалює настільки, що абсолютно спокійно можна назвати його кращою комедією 2015 року. Отже, герої втекли від лап ерудитів, облаштувавшись в гніздечку якихось терпил, тільки лише для того, щоб знову втекти, коли всемогутня Джанін за помахом руки знаходить їх. Від чого вона раніше цього не зробила - не пояснюють, зберігають інтригу. Взагалі весь фільм - нескінченна біганина. Герої тікають від Джанін, герої біжать від вояк, герої біжать від ізгоїв, герої біжать до ерудитам, герої біжать від своєї долі, герої біжать до вільної касі. Розбавляється це мельтешение досить непоганими сценами
екшену і неймовірно абсурдними промовами, непов'язаними один з одним. Що вдієш, данина моді. Якщо серйозно, в «інсургент» до останніх 5 хвилин не відбувається взагалі нічого. Навіть за затемненням спостерігати цікавіше. Щоб надати «сценарному нічому» динаміки, автори і використовують вищезазначену біганину. Рішення спірне, але хто ми, а хто вони, голлівудські діячі? Зате у фіналі нарешті дають поживу для розуму, вяленько інтригу і ... кінець, що перетворює «інсургентів» в закінчений твір. І як їм це вдається? А попереду, тим часом, ще два непорозуміння [перекреслено] крутих [перекреслено] неймовірних [перекреслено] фільму. Картина була б не повною, що не згадаєш всі ті абсолютно абсурдні, позбавлені сенсу сцени. Уявіть, що герої натикаються на бандитів, з якими у них зав'язується бійка. Люди гинуть, все страждають, і тут один з персонажів видає інформацію, яка відразу зупиняє бійку. Подумайте про могутнього артефакті, який здатний знищити всіх Обрана і який відкрити може тільки Обрана. Ще тут є дивовижною пронзительности епізод, в якому тисяча чоловік просто витріщається на те, як інші три людини стрибають вниз з даху. Карма наздогнала, що поробиш. Але найдивовижніше приходить з розумінням, що в головну героїню армія навчених і підготовлених вояків потрапила всього раз (!!!) за весь фільм. Привіт, реалістичність. Якщо наважитеся йти на «інсургент», беріть гарну компанію і чогось міцного. За всілякими смішними коментарями ви ризикуєте відмінно провести час і порадувати себе і поруч сидячих людей. Чудна можливість, чи не так?

«Моряки» бились, але одержали від «біло-синіх» дві пробоїни

У Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбувся матч 18-го туру Прем'єр-ліги «Чорноморець» - «Динамо».
За збігом обставин одесити вже другий номінальний домашній матч проводять на динамівській арені. Якщо врахувати, що тренування команда Олександра Бабича також проводить на стадіоні по вулиці Грушевського, поле стало для них майже рідним. От тільки результат для «Чорноморця» в Києві поки не втішний, але до закінчення сезону і цей недолік ще буде можливість виправити.

У «Динамо» через дискваліфікацію не змогли зіграти Рибалка та Беланда, травмовані Ленс та Мігель, тож після тритижневої паузи пов'язаної з матчами збірних Сергію Реброву довелося задуматися, вибираючи стартовий склад.


Ще до стартового свистка арбітра нескладно було передбачити розвиток подій на полі. Територіальна перевага динамівців було просто переважною, всі події на полі відбувалися на половині поля Мартищука. Одесити якщо і думали про атаки, відправляли на чужу половину поля трьох-чотирьох футболістів, більше дбаючи про захист при наступній атаці «Динамо». Звично основна небезпека з боку господарів виходила від флангових «двигунців» Ярмоленка та Гусєва. Обидва набрали просто чудову форму, діючи ефектно і, що найголовніше, ефективно.

Команди пішли на перерву за нульового рахунку, а в другому таймі натхненні тренерськими напуттями динамівці обрушили всю міць своїх атак на одеситів, перед якими ті встояти не змогли. Саме парочка Ярмоленко-Гусев стала автором першого забитого м'яча. Андрій адресною передачею з центру поля відрізав півкоманди суперника, вивівши Гусєва сам на сам з воротарем. Олег зіграв холоднокровно, обробивши м'яч і відправивши його акурат під самісеньку штангу.


Забитий м'яч допоміг гравцям «Динамо», в першу чергу в плані психології. Стало менше поспіху, атаки частіше доводилися до ударів по воротах. Свіжий струмінь в атаку вніс Теодорчик, який замінив Мбокані. Немов хижак поляк відразу став терзати захист одеситів, досягнувши успіху в одному з епізодів.

Кінчиками пальців Мартищук зумів парирувати удар Віди, м'яч відскочив у штангу, а першим переправив його вже в порожні ворота Теодорчик.

Матч так і завершився перемогою «Динамо» 2:0. Кияни не програють в сьомий поспіль грі чемпіонату, при цьому не пропускаючи в шести поспіль поєдинках.

Чемпіонат УПЛ 2014/15. 18 тур

04.04.2015. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Чорноморець» - «Динамо» - 0:2 (0:0)

«Чорноморець»: Мартищук, Діденко (к), Гадрані, Філімонов (Луценко, 65), Кабаєв (Гречишкін, 46), Балашов, Петько, Слінкін, Крнета, Кутас (Васін, 78), Данченко.

«Динамо»: Шовковський (к), Антунеш, Хачеріді, Данило Сильва, Віда, Сидорчук, Гармаш (Чумак, 70), Буяльський, Гусєв (Калитвинцев, 81), Ярмоленко, Мбокані (Теодорчик, 67).

Голи: Гусєв (49, пас Ярмоленко), Теодорчик (76).

Попереджені: Кабаєв (10), Філімонов (34), Кутас (39), Мартищук (69), Луценко (90), Слінкін (90+3) - Сидорчук (6), Буяльський (63).

1 + 1

Постраждавши в результаті нещасного випадку, багатий аристократ Філіп наймає в помічники людину, яка найменше підходить для цієї роботи, - молодого жителя передмістя Дрісса, який щойно звільнився з в'язниці. Незважаючи на те, що Філіп прикутий до інвалідного крісла, Дріссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод.

Мій відгук

Абсолютно немає ні найменших сумнівів у тому, що Олів'є Накаш і Ерік Толедано - справжні майстри французького кінематографічного виноробства. Даний фільм чудовий. Це пляшка вишуканого вина великої витримки, відкриваючи яку Ви вдихаєте божественно прекрасний аромат, стійкий і терпкий. Він змушує Вас заплющити очі від передчуття. Ви робите ковток і відчуваєте справжні французькі нотки і аристократичний присмак. У перші п'ять хвилин фільму Ви вже повністю закохані в головного героя - Дріса, а вже в кінці фільму істерично ридаєте від майбутньої розлуки з ним. В персонажа Омара Сі (який, до слова, зіграв його блискуче) зібрані всі ті прекрасні якості людини, яких так не вистачає сучасним людям: простота сприйняття життя, доброта, свобода фантазії, щирість. Протягом усього фільму він випромінює якусь чарівну енергію, яка змушує Вас задуматися про своє життя. Крім того, золотою ниткою фільму є дружба. Щира, справжня дружба знатного аристократа і простого хлопця з вулиці. По неволі Ви починаєте вірити в існування цієї самої заповітної дружби, якщо не вірили, і цінувати її, якщо у Вас вже є така. Ідеальна історія, ідеальні актори, ідеальна музика ... Це справжній шедевр, який виглядає легко, без надриву, Ви повністю занурюєтеся в життя цих двох людей. Весь фільм можна описати однією короткою фразою, сказаної Філіпом під час знаходження в галереї: «Ця картина випромінює дивний спокій ...» 10 з 10